Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ.), σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΛ.), διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε Μονάδες των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας και Ηλείας.

 

Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, στην αίθουσα τύπου «Αλέκα Σιούλη». Κεντρικοί ομιλητές αποτέλεσαν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), όπως ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Ρώτας, ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Ηλίας Κολλύρης, ο Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού κ. Νικόλαος Παναγιωτίδης, ο Αντιπρόεδρος Ασφαλιστικών και Συνταξιοδοτικών Θεμάτων κ. Ιωάννης Σπαράγγης, η Γραμματέας Ισότητας Φύλων κα. Αικατερίνη Κιουρτσίδου και ο Αναπληρωτής Οργανωτικός Γραμματέας κ. Ευάγγελος Κατσούδας.

 

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. κ. Ελευθέριος Μπουρδανιώτης, ο οποίος στην ομιλία του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε την αξία της συμμετοχής τους και τη γενικότερη σημασία της θεσμικής εκπροσώπησης των στρατιωτικών. Ακολούθως, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Ε.ΗΛ. κ. Γεώργιος Μπέκας καθώς και ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. κ. Δημήτριος Ρώτας.

 

Κατά το κύριο μέρος της εκδήλωσης, αφού οι εκπρόσωποι της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. τοποθετήθηκαν επί θεμάτων της αρμοδιότητάς τους όπως η μέριμνα του προσωπικού, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα, θέματα ισότητας φύλων και ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος, ακολούθησε η διατύπωση ερωτήσεων και προτάσεων από το ακροατήριο καθώς και ανοικτή διαλογική συζήτηση.

 

Πέραν των ανωτέρω, στην ημερίδα τιμήθηκαν για τη συνεργασία τους με την Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, αλλά και ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου κ. Θεόδωρος Αργυράτος.

 

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή των στελεχών, που γέμισαν την αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» και παρέμειναν στην εκδήλωση για περισσότερες από 3 ώρες, γεγονός που καταδεικνύει το πλήθος των ερωτημάτων, το αμείωτο ενδιαφέρον για τις απαντήσεις και την ενημέρωση από την πλευρά της Ομοσπονδίας, και γενικότερα την επιτυχία της διοργάνωσης.

 

Ολοκληρώνοντας την Ημερίδα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ., σε κλίμα συγκίνησης, τίμησε για την πολυετή προσφορά του τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Χουντουλέση, ο οποίος αποχωρεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω αποστρατείας, ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Μπουρδανιώτης έκλεισε την Ημερίδα ανανεώνοντας το ραντεβού της ενημέρωσης με την ελπίδα να έχουν επιλυθεί όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Ελευθέριος Μπουρδανιώτης Βασίλειος Στροσκίδης
6983513979 6983520373

 

Loading...

 

 

 

 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος

 

Ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου κ. Θεόδωρος Αργυράτος

 

 

 

 

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. κ. Δημήτριος Ρώτας, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. κ. Ελευθέριος Μπουρδανιώτης

 

Δεξιά: ο Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού κ. Νικόλαος Παναγιωτίδης

 

Δεξιά: ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΗΛ. κ. Γεώργιος Μπέκας

 

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. κ. Γεώργιος Χουντουλέσης

 

 

 

 

Από αριστερά προς τα δεξιά:

ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. κ. Ιωάννης Βερρόπουλος, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. κ. Ηλίας Κολλύρης,

ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. κ. Ελευθέριος Μπουρδανιώτης, ο Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. κ. Νικόλαος Παναγιωτίδης