Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ - είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το μοναδικό Κολλέγιο μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων (Compostela Group of Universities).

 

Η συνεργασία αυτή προβλέπει Υποτροφία σε συνεργασία με την ΠΟΜΕΝΣ ύψους 50% επί των αρχικών διδάκτρων του Κολλεγίου για οποιοδήποτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών σε όλα τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ, καθώς και στους πρώτου βαθμού συγγενείς.

 

Η Ομοσπονδία μας με αυτήν την συμφωνία θέλει να δώσει την δυνατότητα στους συναδέλφους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αποκτώντας Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών αλλά και στα παιδία μας που επιθυμούν κάτι αντίστοιχο να το  επιτύχουν πλέων με πολύ ευνοϊκούς οικονομικά όρους.

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια, διαθέτει  Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει Bachelors & Masters σε 8 υπερσύγχρονα campus σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδο, Λάρισα και Πάτρα.

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα των εξής διακεκριμένων Διεθνών Πανεπιστημίων: Oxford Brookes University, University of East London, Queen Margaret University, Solent University Southmapton και Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL). Προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές αριστείας στο μεγαλύτερο εύρος επιστημονικών εξειδικεύσεων, με σύγχρονα προγράμματα σπουδών (bachelors & masters).

 

Σε περίπτωση αποστρατείας  μέλους της ΠΟΜΕΝΣ, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόγραμμα υποτροφίας θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του.

 

Διευκρίνιση: Η παροχή των προνομιακών διδάκτρων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ έχει ισχύ αποκλειστικά για τις νέες εγγραφές στο ακαδημαϊκό έτος 2023-24.

 

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση στη σελίδα της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

 

 

Οι πάροχοι των προσφορών διατηρούν την ευθύνη για την εγκυρότητά τους και για ενδεχόμενα λάθη ή παραλείψεις τους, καθώς και την ευθύνη για την ενημέρωση της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. για τυχόν μεταβολές στις προσφορές. Η Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προερχόμενη άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των αναρτημένων πληροφοριών.